SYSCON Céginformáció
menu

Kedves Látogatónk!


Örömmel üdvözöljük a Syscon-Informatika Kft. weboldalán!


Cégünk egy dinamikusan fejlődő informatikai cég.  A számítástechnikai, irodatechnikai eszközök forgalmazásán és szervizelésén túl Nógrád megye kisebb településein nyújt vezeték nélküli internet szolgáltatást. Célunk, hogy komplett informatikai szolgáltatásokat nyújtsunk az Ön számára, a lehető legjobb minőségben.

A megyei számítástechnikai piac indulásának idején, 1992-ben alakult cégünk elődje, a Syscon Elektronika Bt., magánerős beruházással. A Syscon Informatika Kft. 2001-ben alakult. Alapító tagjaink közel három évtizedes, a hazai számítástechnika bölcsőjétől számított szakmai múltja lehetővé teszi, hogy az igen zsúfolt informatikai piacon jól csengjen a "Syscon" márkanév. Komplett informatikai-irodatechnikai szolgáltatásainknak és termékeinknek köszönhetően sikerült igen széleskörű, a magánemberektől kezdve az irodákon, irodaházakon, üzemeken át a közintézményekig terjedő ügyfélkapcsolatot kialakítani.

Fő működési területeink: informatika, számítástechnika, digitális másolástechnika, irodatechnika.

Az általunk összeszerelt számítógépek alkalmasak mind az otthoni, mind a professzionális igények kielégítésre, mivel összeállításuk során maximálisan figyelembe vesszük a felhasználáskor jelentkező igényeket, értve ezalatt a multimédiás alkalmazásoktól kezdve az irodai, céges intraneten át az internetig terjedő üzemeltetést. Az általunk forgalmazott fénymásoló gépek minden igényt ki tudnak elégíteni, legyen szó egyéni vállalkozásról vagy nagyüzemről, irodaházról.


Adatkezelési tájékoztató

Vissza
copyright