SYSCON Fénymásológép
menu


Konica Minolta bizhub 190f

A készülék standard 550 lapos papírkapacitása 1050 lapig bővíthető, így megszakítások nélkül képes elvégezni a nagyobb nyomtatási/másolási feladatokat. A készülék funkciói közé tartozik a hálózati nyomtatás 600 dpi felbontással, 10/100 -as hálózati kártyával, TX támogatással, szabadon választható informatikai felülettel és szkenneléssel. Minden részletre kiterjedő fax funkció is található a készülékben.
>>>> Prospektus letöltése <<<

Konica Minolta bizhub 163

A kezelőpult kialakítása követi a Konica Minolta úttörő "Universal Design" koncepcióját. A könnyen leolvasható, nagy kontrasztú kijelzőnek, a nagy gomboknak, és a háttérvilágítással rendelkező, dönthető LCD kijelzőnek köszönhetően a bizhub 163 készülék kezelése egyszerűen elsajátítható.

Sokrétű szkennelés

Prospektus letöltése...

Konica Minolta bizhub 211

Konica Minolta bizhub 211 másológép, nyomtatóA kezelőpult kialakítása követi a Konica Minolta úttörő “Universal Design” koncepcióját. A könnyen leolvasható, nagy kontrasztú kijelzőnek, a nagy gomboknak, és a háttérvilágítással rendelkező, dönthető LCD kijelzőnek köszönhetően a bizhub 211 készülék kezelése egyszerűen elsajátítható.

Prospektus letöltése...

Konica Minolta bizhub 222/282/362

A bizhub 222/282/362 készülékek 22/28/36 lap/perc másolási, nyomtatási sebsességre képesek. Az Emperon nyomtatási vezérlőnek köszönhetően számos operációs környezetben használhatók készülékeink, standardként biztosítva a PCL6 és PostScript 3 nyomtatási nyelvekkel a kompatibilítást. A standard 192 MB memória 320 MB-á bővíthető.

Prospektus letöltése...

Konica Minolta bizhub 920

Konica Minolta bizhub 920 dokumentumkezelő rendszerEz a bizhub PRO 920, amely moduláris egységekből szabadon alakítható, bővíthető. Ideális nagyterheltségű irodáknak, kisméretű nyomdáknak (CDR - eknek) és egyéb nagyigényű nyomdai profillal rendelkező vállalkozásoknak. Teljesítménye és variálhatósága Önt is le fogja nyűgözni!

Prospektus letöltése...

Konica Minolta bizhub PRO 1050e

Konica Minolta bizhub PRO 1050e dokumentumkezelő rendszer

Ez a készülék ideális az ofszet nyomdák, a modern nyomtató shop -ok és a házon belüli nyomtatószobák számára. Maximális termelékenység, változatos konfigurációs lehetőségek és professzionális minőség - kiváló ár/teljesítmény arány mellett.

Prospektus letöltése...


Vissza

copyright