SYSCON Fénymásológép
menu


Új és használt fénymásoló gépek értékesítése szervizelése.

Eseti javítás, - Átalánydíjas szerződés, - Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés, - Bérbeadás

A már meglévő másológépét igény esetén, típusától és állapotától függően visszavásároljuk.

Átalánydíjas karbantartási szerződések, melyekkel gépeik élettartama jelentősen meghosszabbítható. A negyedéves átalánydíj tartalmazza a gépek karbantartását negyedévenként, és az egyéb hibabejelentések során végzett munkadíjat.

Teljeskörű üzemeltetési szerződés, amelyben a másolati példányszámonkénti díj magában foglalja a hibabejelentések során végzett munkadíjat, a javításnál felmerülő beépített alkatrészeket, a gyárilag előírt karbantartások díját, valamint a másolatokhoz szükséges festéket. Tehát az átalánydíj a papíron kívül minden költséget tartalmaz (a festéktől a dobon át, váratlan meghibásodások teljes javítási -és anyagköltségéig). További előnyei a három év garancia, a folyamatos karbantartás és az ingyenes cseregép.

Bérleti konstrukciók: Amennyiben fénymásoló gép vásárlás nélkül szeretné megoldani másolási és nyomtatási feladatait, válassza ezt a szolgáltatásunkat.. A fénymásoló gép mindvégig a Bérbeadó tulajdonát képezi, így befektetés nélkül juthat fénymásoló géphez. A bérleti díj költségként elszámolható, a költségek előre tervezhetőek. A bérleti díj a papíron kívül tartalmazza a munkadíjat, a festéket, valamint a munkálatok során felmerült összes költséget.

Amennyiben termékeink, illetve szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kérem, keressen minket. Igény esetén Munkatársunk felkeresi Önt.

Elérhetőségünk: 06 30 9456 968


Vissza

copyright