SYSCON Fénymásológép
menu


Konica Minolta bizhub 160/161

Miért nem használja az összes funkciót egyetlen kompakt rendszerben? Így helyet takaríthat meg anélkül, hogy a teljesítmény terén kompromisszumokra kényszerülne! Manapság rengeteg kisvállalkozás dolgozik nagy méretű, de nem integrált analóg irodai berendezésekkel: nyomtatókkal, fénymásolókkal és faxokkal.

>>>> Prospektus letöltése <<<

Konica Minolta bizhub 162/210

A Konica Minolta bizhub 162 digitális dokumentumkezelő rendszer 16 lap/perc, a bizhub 210 pedig 21 lap/perc sebességgel nyomtat és másol, valamint szkennel, emellett választható opció a fax. A beépített GDI nyomtatásvezérlő segítségével gyorsan és hatékonyan végrehajtja a nyomtatási feladatokat kisebb Windows munkacsoportok részére.

>>>> Prospektus letöltése <<<

Konica Minolta bizhub 7115

A Konica 7115-ös készülék alapkiépítésben egy 15 lap/perc sebességű A4/A3-as digitális fénymásoló, azaz irodákban felmerülő dokumentumkezeléssel kapcsolatos feladatokat koncentráltan, kis helyfoglalással és digitális rendszerek tökéletességével oldja meg. A 7115-os fénymásoló megbízható másolási jellemzőkkel rendelkezik. A 15 lapos percenkénti másolatszám - kiegészítve a 7 másodperces első másolattal és a 30 másodperces melegedési idővel.

Konica Minolta bizhub 7222/7228

22-28 lap/perc, a Konica egyedülálló, digitális dokumentum készítő rendszerét tartalmazza, kiegészítve a papír- és dokumentumkezelésben használt számos forradalmi fejlesztéssel. A digitális forradalom alapvetően megváltoztatta üzleti magatartásunkat. Manapság már nem elégséges feltétel a gyorsaság és a magas teljesítmény.

>>>> Prospektus letöltése <<<

Konica Minolta bizhub 7235

A jó minoségű, professzionális kommunikáció biztos versenyelőnyt jelent, amennyiben a minőség is megfelelo. Nyomtatás, szkennelés, másolás, e-mail küldés, faxolás - a Konica Minolta 7235 -ös készülék mindezt tökéletes minőségben tudja!

>>>> Prospektus letöltése <<<

Konica Minolta bizhub 7145

Továbbra is az élen akar maradni a sokoldalú, rugalmas és professzionális alkalmazások használata terén? Ha igen, és az Ön irodájában is ez jellemzi a munkastílust, a KONICA 7145 a tökéletes megoldást jelenti az Ön számára. Az új KONICA 7145 Munkacsoport Dokumentum Rendszer jelentosen leegyszerusíti négy funkció használatát: a másolást, a szkennelést, a nyomtatást és a faxolást

>>>> Prospektus letöltése <<<

Konica Minolta bizhub 250

A Konica Minolat többfunkciós berendezési, a bizhub 250 és a bizhub 350 modern irodák dokumentumkezelési igényeit teljes mértékben kielégítik. Egyszerre kínálják a kíváló minőségű másolást, a gazdaságos nyomtatást és a gyors szkennelést. A Konica Minolta bizhub 250/350 többfunkciós dokumentumkezelő rendszerek 25/35 lap/perc sebességgel nyomtatnak és másolnak.

>>>> Prospektus letöltése <<<

Konica Minolta bizhub c250

A bizhub C250 különlegessége abban rejlik, hogy miközben ára, és fekete-fehér lapköltsége megegyezik egy azonos teljesítményu feketefehér digitális nyomtató-másoló rendszerével, színes lapköltsége is igen alacsony. Ugyanakkor könnyuszerrel átveszi bármely másoló vagy nyomtató helyét az irodában.

>>>> Prospektus letöltése <<<


Vissza

copyright